Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Διαβάζουμε για το ΚΑΤΑΡ και σχηματίζουμε άποψη.. δεν πιστεύουμε ότι μας πλασάρουν τα Δυτικά ΜΜΕ και η Σαουδική Αραβία.


Μεγάλο προσόν η γνώση, ανοίγει κόσμους και ομορφαίνει το ανθρώπινο μυαλό, γι αυτό και πριν σχηματίσουμε άποψη για το ΚΑΤΑΡ ας διαβάσουμε όλες τις απόψεις σε επιλεγμένους συνδέσμους που μάζεψα για σας. όρεξη να χετε να διαβάζετε..

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ ΙΡΑΝ
Άρθρο της 5ης Ιούνιου 2017


ΚΑΤΑΡ -ΠΩΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ- Η ΠΡΩΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΩΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Άρθρο της 15ης Ιουνίου του 2013


Ο παράγοντας Τραμπ στον αποκλεισμό του Κατάρ



Τι συμβαίνει στο Κατάρ – Θέλουν να «φάνε» τον εμίρη και τώρα «ανακάλυψαν» την τρομοκρατία

5.6.2017

Το Κατάρ πρόθυμο να δώσει αντιαεροπορικούς πυραύλους στους τζιχαντιστές

Wikileaks: Η Κλίντον γνώριζε ότι Σ. Αραβία και Κατάρ χρηματοδοτούσαν τζιχαντιστές
11 Οκτωβρίου 2016

Καταριανός υπουργός «καρφώνει» Σ. Αραβία και Εμιράτα για το πραξικόπημα στην Τουρκία
27 Ιουλίου 2016

Με χρήματα από το Κατάρ πληρώνονταν τα χειρουργεία των τζιχαντιστών
8 Οκτωβρίου 2016


ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ/ ΜΕΡΟΣ Α' /ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΛΕΧΘΕΙ/ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
6.6.17

ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ/ΜΕΡΟΣ Β'

ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ/ΜΕΡΟΣ Γ'

Και τελευταίο το χρονικό της κρίσης

Δεν μπορείτε διαφορετικά να καταλάβετε την κρίση στο ΚΑΤΑΡ και αυτά που έχω βάλει είναι το 1/10 από αυτά που πρέπει να διαβάσετε για να καταλάβετε τι συμβαίνει αυτή την στιγμή στην Μέση Ανατολή. Διαβάστε και βγάλτε συμπέρασμα, εγώ προσωπικά έχω άποψη για το θέμα και δεν είναι στην ίδια γραμμή με τα ΜΜΕ της Δύσης. Συμφωνώ ότι το ΚΑΤΑΡ έχει στηρίξει τρομοκράτες αλλά δεν είναι η ηγεσία που το έχει πράξει, είναι οι δορυφόροι γύρω από την αναιμική διακυβέρνηση του Εμιράτου που έχει δώσει πάτημα σε διάφορους ολιγάρχες να παίξουν τα παιχνίδια τους στην πλάτη του Εμίρη. Δεν είναι χαζοί οι Νατοικοί και οι ΗΠΑ να έχουν τεράστιες βάσεις άλλα και Στρατηγεία επιχειρήσεων στο ΚΑΤΑΡ, αν είχαν έστω την παραμικρή υποψία ότι θα υπάρξει πρόβλημα θα είχαν διαλέξει άλλο Εμιράτο του Κόλπου. Αλλού παίζεται το παιχνίδι και όλα έχουν να κάνουν με το μαύρο χρήμα και το πως διακινείται στην περιοχή. Το ΚΑΤΑΡ πρωτοστατεί στις επιχειρήσεις και στην ΣΥΡΙΑ και στην Υεμένη, δεν μπορεί ξαφνικά η Σαουδική Αραβία να το κατηγορεί για υπόθαλψη τρομοκρατών στο έδαφος του και να το βγάζει στην σέντρα, όταν η στις αρχές του Συριακού εμφυλίου η εν λόγω χώρα άνοιξε τις φυλακές με μόνο προορισμό των αποφυλακισμένων τα μέτωπα της ΣΥΡΙΑΣ, για να πολεμήσουν τις δυνάμεις του Άσαντ.

Καλή η προπαγάνδα της Δύσης και των Σαουδαράβων αλλά δεν πιάνει σε όσους διαβάζουν χρόνια τα τεκταινόμενα της Μέσης Ανατολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.