Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Προς του αδελφούς μας ΕΛΛΗΝΕΣ Μουσουλμάνους της Θράκης... έναν ζάμπλουτο διεφθαρμένο με αμέτρητες offshore εταιρίες υποδεχτήκατε στην Θράκη..


Αυτός είναι ο διεφθαρμένος Τούρκος Πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ, αυτό το ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ υποδέχτηκατε στην ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ! Θα σας έχει μπουκώσει με κεράσια ο υιός Σαδίκ.... δεν γίνετε διαφορετικά.

Οι πληροφορίες όπως τις αποκαλύπτει η Cumhurriyet μέσα από τα διαβόητα Malta files:
Κάτοχος 17 εμπορικών εταιριών που η μια συνδέεται με την άλλη μέσω εξωχώριων εταιριών

Ιδιοκτήτης άμεσος ή έμμεσος 28 πλοίων. Ο πραγματικός αριθμός των πλοίων που έχει στην κατοχή του υπολογίζεται τουλάχιστον στα διπλάσια και μιλάμε για φορτηγά πλοία και πετρελαιοφόρα.

Κάτοχος δυο σουπερ γιότ που τα ενοικιάζει για μίνι κρουαζιέρες.

Η περιουσία του ξεπερνά σε τραπεζικές καταθέσεις τα 100.εκατ δολάρια!

Οι θυγατρικές βρίσκονται διασκορπισμένες σε φορολογικούς παραδείσους ανά την υφήλιο, όπως στη Μάλτα, την Ολλανδία και τις Ολλανδικές Αντίλες.

Ξυπνήστε Θρακιώτες ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ και αναρωτηθείτε τι θέλει η αλεπού στην Θράκη! Το μοναδικό σας πραγματικό και υπαρκτό συμφέρον είναι η προάσπιση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

Γιατί δεν τον είδα τον Τούρκο Πρωθυπουργό να πηγαίνει στα Πομακοχώρια... και ξέρει πολύ καλά γιατί δεν πήγε, γιατί εκεί τα ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΟΜΑΚΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ! Και στηρίζουν διαχρονικά τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ, ασχέτως του τι πιστεύουν ως θρησκεία, ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ίσα ίσα που τους ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙ  ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ.

Ξυπνήστε αδέλφια μας ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ και ακολουθήστε την αλήθεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.