Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Η θέση του ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ για την σημαία στις παρελάσεις.



H σημαία δεν είναι τρόπαιο του καλύτερου μαθητή, αλλά απόκτημα της ψυχής όλων! Για να αγαπήσεις την ΕΛΛΑΔΑ πρέπει να μάθεις πρώτα γι αυτήν και για να μάθεις πρέπει να πας στο σχολείο, να περάσεις από όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και μόνο τότε θα καταλάβεις τι σημαίνει να κρατάς την ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαία στα χέρια σου. Ας διαβάσουν πρώτα οι πιτσιρικάδες.. έχουν καιρό για τα υπόλοιπα. Ας εκμεταλλευτούμε την παιδεία για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

Η σημαία είναι όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ, η σημαία δεν είναι τρόπαιο, η σημαία δεν λάφυρο, όποιος δεν το καταλαβαίνει δεν αξίζει να λέγετε ΕΛΛΗΝΑΣ. Ο καλύτερος μαθητής δεν δικαιούται να πάρει ως ΛΑΦΥΡΟ την σημαία.

Και να θυμάστε αγαπητοί αναγνώστες κάτι πολύ σημαντικό... για την ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, πολέμησαν και αγράμματοι, πολέμησαν και άνθρωποι που δεν κατάφεραν να βγάλουν το Δημοτικό, αυτοί δεν ήταν λιγότερο Έλληνες από τους αριστούχους της τότε εποχής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.