Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Την βρήκαμε την δικαιολογία.. θα δηλώνουμε τρελοί και δεν θα παθαίνουμε τίποτα. Αθώος λόγο τρέλας ο Τούρκος εμπρηστής... στην Εγνατία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, «H σύλληψή του Toύρκου δεν εμπνέει ανησυχία, διότι φέρεται ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα» για το χτεσινό περιστατικό με την επ αυτοφώρω σύλληψη του Τούρκου εμπρηστή τη στιγμή που προσπαθούσε να βάλει φωτιά.

Xτες ένας Τούρκος υπήκοος, συνελήφθη στην Εγνατία Οδό, την ώρα που προσπαθούσε να βάλει φωτιά, πλησίον του αυτοκινητοδρόμου.

Ο Τούρκος είχε παρκάρει το όχημα του κοντά σήραγγα Αγίου Νικολάου.

pronews.gr

Αστυνομικοί από το Τμήμα Παραμυθιάς,τον συνέλαβαν αμέσως μόλις έβαλε φωτιά.

Ο Τούρκος βρίσκεται νόμιμα στην Ελλάδα και έχει υποβάλλει αίτηση για χορήγηση πολιτικού ασύλου,ενώ την ερχόμενη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί.

Παράλληλα πληροφορίες και από την κυβέρνηση ανέφεραν πως η σύλληψή του δεν εμπνέει ανησυχία, διότι φέρεται ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα καθώς υποστηρίζεται πως αν επρόκειτο για κάποιον επικίνδυνο εμπρηστή δεν θα προσπαθούσε να βάλει φωτιά με αναπτήρα σε τόσο εμφανές σημείο της Εγνατίας Οδού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.