Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Πότε ήταν η τελευταία φορά που αγωνίστηκε για τα δικαιώματα του ο νέο-Έλληνας; θα σας γεμίσει θλίψη...

Είδα την ανάρτηση στο εξαιρετικό blog του perimajestic, είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα συμφωνήσετε, γιατί αυτή είναι μια πικρή αλήθεια. Ο νέο-Έλληνας παλεύει μόνο γι αυτά που του προσφέρουν εφήμερες στιγμές ευτυχίας, την πάλη για να διεκδικήσει μια καλύτερη ζωή, ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά του την έχει αφήσει στα χέρια άλλων. Ο νέο-Έλληνας δυστυχώς είναι ένα σύγχρονο ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ που δεν του αξίζει στο παραμικρό ο τίτλος του ΕΛΛΗΝΑ.

Σήμερα που έχουν περάσει πάνω από την πλάτη του 3 μνημόνια... ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ! Θα έρθει όμως η ώρα που όλοι αυτοί οι ψεύτες θα οδηγηθούν στις φυλακές από ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ... και τότε πρέπει κάποιοι να λογαριαστούν με όλους αυτούς που κιότεψαν τα χρόνια των μνημονίων!

Ας δούμε τι έγραψε ο Peri..

1994, Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΑΖΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ.


Πριν από 23 χρόνια βρέθηκε ένας Υπουργός που πήγε να κόψει τις ώρες διασκέδασης από τους νεοέλληνες και έβγαιναν όλοι στους δρόμους κάθε βράδυ και διαμαρτύρονταν. Τα τελευταία 7 χρόνια έχουμε φασιστικές κυβερνήσεις που έχουν βάλει τα χέρια τους στις τσέπες μας και μας παίρνουν τα λεφτά μας, μειώνουν μισθούς, συντάξεις, βάζουν δυσβάσταχτους φόρους, εξαθλιώνουν τον λαό, ξεπουλάνε την χώρα, καταστρέφουν ζωές και δεν μιλάει κανένας.


ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ....

ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.