Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Περί Τουρκικής σημαίας στο Καστελόριζο...

Τις τελευταίες δυο ημέρες παίζει η είδηση ότι Τούρκοι κατέβασαν την Ελληνική σημαία από το κάστρο και ανέβασαν την Τουρκική, μετά από αυτή την πράξη τους διέφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν και την Τουρκική σημαία την κατέβασε η Αστυνομία.
Για Μαλτέζους επισκέπτες κάνει λόγο πηγή του ΓΕΕΘΑ που όντως ανέβασαν την σημαία της χώρας τους για να φωτογραφηθούν αλλά κατέβηκε με την άμεση παρέμβαση των πολιτών. Στρατιωτικές πηγές κάνουν λόγο για λανθασμένη αντίληψη των κατοίκων στο χρώμα της σημαίας.
Για το θέμα έχει επιληφθεί κλιμάκιο της ΕΥΠ.

Πάνω κάτω αυτό είναι ένα σύντομο ιστορικό... τώρα ότι θέλετε πιστεύετε. Εγώ τι πιστεύω; ότι αν θέλει η Τουρκία να στείλει μήνυμα θα το στείλει διαφορετικά και δεν θα ρισκάρει να ανεβάσει πράκτορες της σε ένα νησί που κατοικείται για μια τόσο ρισκαδόρικη αποστολή άνευ ουσίας. Η Τουρκία θέλει να δει τους χρόνους ετοιμότητας μας σε άλλα θέματα που έχουν μεγαλύτερη αξία.

Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για το περιστατικό που όπως λένε κάποιοι υπήρξε... τότε δείτε την συνέχεια στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://kastamonitis.blogspot.gr/2017/08/blog-post_381.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.