Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Σφάζονται οι Ναζί της Ευρώπης με τα ορφανά του Στάλιν..

Και το θύμα ποιος ο άλλος ο εργάτης, ο άνεργος ο απλός πολίτης. Το θύμα πάντα ίδιο, κερδισμένοι πάντα οι ίδιοι και η ζωή συνεχίζεται.. ας δούμε όμως πως έχουν τα πράγματα.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Ανακοίνωση για την απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή να μη συμμετάσχει στο συνέδριο που διοργανώνει η Εσθονία στο πλαίσιο της προεδρίας της στο Συμβούλιο της Ε.Ε εξέδωσε το βράδυ του Σαββάτου ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, να μη συμμετάσχει στο συνέδριο που διοργανώνει η Εσθονία στο πλαίσιο της προεδρίας της στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης με θέμα «Η κληρονομιά στον 21ο αιώνα των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν από τα κομμουνιστικά καθεστώτα» ήταν αυτονόητη και επιβεβλημένη.» αναφέρει η Κουμουνδούρου.

Προσθέτει ακόμα πως «κάθε απόπειρα εξίσωσης του ναζισμού με τον κομμουνισμό είναι ανιστόρητη και επικίνδυνη, ιδίως σε μια περίοδο που η άκρα δεξιά επιχειρεί να ξανασηκώσει κεφάλι στην Ευρώπη.

Στο πλαίσιο αυτό, οι αντιδράσεις της ΝΔ για τη συγκεκριμένη επιλογή δείχνουν τη σταθερή εμμονή της στη λεγόμενη «θεωρία των δύο άκρων», η οποία το μόνο που κάνει είναι να αθωώνει τον ναζισμό.»

Στην αρνητική απαντητική επιστολή του ο κ. Κοντονής έκανε λόγο για προσπάθεια εξίσωσης του κομμουνισμού και του ναζισμού και χαρακτήρισε «πολύ ατυχή» την πρωτοβουλία διοργάνωσης του συνεδρίου σε μια περίοδο κατά την οποία αμφισβητούνται οι θεμελιώδεις αξίες της Ε.Ε., από την άνοδο ακροδεξιών και νεοναζί.

Η λογική του επίμαχου συνεδρίου «σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την οπτική της ελληνικής κυβέρνησης και του ελληνικού λαού, η οποία είναι πως ο ναζισμός και ο κομμουνισμός δε θα μπορούσαν ποτέ να υπάρχουν ως τα δύο μέρη της ίδιας εξίσωσης», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κοντονής και προσθέτει πως η Ιστορία «δεν μπορεί να παραχαραχτεί παρόλο που μπορεί να γράφεται κυρίως από τους νικητές»,

Ο υπουργός σχολίασε ακόμη ότι βάσει «ιστορικών στοιχείων» τα στρατεύματα της Σοβιετικής Ένωσης ήταν απελευθερωτές της Ευρώπης από τους Ναζί, προσθέτοντας ότι ενώ ο κομμουνισμός γέννησε «δεκάδες ιδεολογικά ρεύματα», ο ναζισμός είχε μόνο την εκδοχή της φρίκης.

«Έχει γίνει σαφές ότι η Γενική Γραμματεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ελληνικού Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο εν θέματι Συνέδριο», καταλήγει ο κ. Κοντονής.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ: Απελευθερωτές της Ευρώπης οι Ρώσοι αλλά στα Βαλκάνια υποκίνησαν τον εμφύλιο και τα ακραία κινήματα, αυτή είναι η αλήθεια. Συμφεροντολόγοι όπως άλλωστε κάνουν όλες οι σοβαρές χώρες πλην την Ελλάδας που είναι σκλάβος των Αμερικανών και των Ναζί της Γερμανίας. 
Το θύμα είπαμε το ίδιο... ο απλός πολίτης, ο άνεργος, ο εργαζόμενος στα εργοστάσια, ο απλός υπάλληλος, το θύμα δλδ του κεφαλαίου και του καπιταλισμού. Γιατί αυτή είναι η μόνη αλήθεια, το κεφάλαιο και οι καπιταλιστές ληστεύουν τις ζωές μας. Τώρα γιατί ο Έλληνας έχει σκύψει τόσο το κεφάλι, τα χουμε πει κατά καιρούς, τέτοιο φοβικό σύνδρομο ούτε στα ψυχιατρεία!

ΥΓ. Απελευθερωτές όμως της ΕΛΛΑΔΑΣ οι τότε ΑΞΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Ανεξαρτήτως κόμματος και ιδεολογίας... 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.