Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Είναι πλέον σαφές ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας. Μαίνονται τεράστια πύρινα μέτωπα σε Γραμματικό-Βαρνάβα-Κάλαμο και Ζάκυνθο

Στόχος τους είναι η πολιτική και κοινωνική αποσταθεροποίηση της χώρας, είναι πλέον σαφές ακόμα και στον ποιο δύσπιστο ότι η ΕΛΛΑΣ δέχεται επίθεση και οι φωνές της ΝΔ καλό θα είναι να σωπάσουν και να αναλογιστούν τις ευθύνες που έχουν από τον στρατηγό άνεμο του 2007 που κατέκαψε την χώρα και άφησε ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ, ενώ γνώριζαν ότι και τότε υπήρχε και πάλι οργανωμένο σχέδιο ανωμαλίας από ξένους πράκτορες.

Όπως τότε με την προσέγγιση της Ρωσίας για τους αγωγούς, έτσι και τώρα ξένοι παράγοντες έχουν στοιχηματίσει ώστε η χώρα να μείνει για πάντα εγκλωβισμένη στα δικά τους κελεύσματα.

Μεγαλύτερη απόδειξη για το ότι αυτή την στιγμή η ΕΛΛΑΣ δέχεται επίθεση είναι οι δηλώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης Σ.Κοντονή 

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, τόνισε ότι «πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο στην Ζάκυνθο, όπως αυτά που ζήσαμε τις προηγούμενες ημέρες σε Αθήνα και Κύθηρα» και επεσήμανε: «Μόνο χθες στην Ζάκυνθο είχαμε 15 εστίες συγχρόνως. Αν δεν είναι αυτό οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών, τότε τι είναι;».

Επίσης αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο των πυροσβεστών, λέγοντας ότι «στο νησί έχουμε καταστροφές μόνο σε αγροτικές καλλιέργειες και όχι σε σπίτια και οικισμούς, γεγονός που φανερώνει τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών τα τελευταία 24ωρα στο νησί. Εάν δεν υπήρχαν τα εναέρια μέσα και η καταλυτική παρουσία του κράτους που από την πρώτη στιγμή έδωσε το “παρών”, στη Ζάκυνθο θα είχαμε σοβαρό πρόβλημα» ανέφερε ο κ. Κοντονής.

Ακόμα, ο υπουργός Δικαιοσύνης, ο οποίος χθες βρέθηκε ο ίδιος στο μέτωπο του Αγαλά και είδε από κοντά την μανία της πύρινης λαίλαπας, ανέφερε ότι «θα πραγματοποιηθεί άμεσα καταγραφή των ζημιών για να αποζημιωθούν οι πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές».

«Αυτοί οι άθλιοι άνθρωποι που προβαίνουν σε αυτές τις ενέργειες δεν υπολογίζουν τίποτα, ούτε τις περιουσίες των ανθρώπων, ούτε τις ανθρώπινες ζωές» δήλωσε για τους εμπρηστές της Ζακύνθου ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

Όλα φυσικά γίνονται για τον αγωγό EASTMED οπου θα περάσει από τις εξής περιοχές...
ΚΡΗΤΗ - ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ - ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΚΥΘΗΡΑ - ΜΑΝΗ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΖΑΧΑΡΩ / ΚΥΛΛΗΝΗ - ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗ / ΔΥΤΙΚΗ ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ - ΑΡΤΑ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ - ΟΤΡΑΝΤΟ ΙΤΑΛΙΑΣ

38ΧΛΜ ΤΟ ΠΎΡΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ!!! ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ 180 ΜΚ/Β ΧΩΚ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.