Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Σε Λονδρέζικο τοπίο θέλει να μετατρέψει την Αστυνομία στο κέντρο των Αθηνών, ο ΣΥΡΙΖΑ

Φεύγουν οι κλούβες των ΜΑΤ από το κέντρο και έρχονται λεωφορεία καλύτερης αισθητικής…

Να αλλάξει την εικόνα του αστυνομοκρατούμενου κέντρου της Αθήνας επιχειρεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αντικαθιστώντας τις παλιές-στρατιωτικού τύπου κλούβες των ΜΑΤ με καινούργια λεωφορεία καλύτερης αισθητικής όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος».

Σταδιακά τα «κλουβιά», όπως λέγονται στην αστυνομική ορολογία, τα οποία βρίσκονται καθημερινά σε κεντρικότατα σημεία της πόλης, θα πάψουν να αποτελούν παραφωνία για την τουριστική όψη της πρωτεύουσας.

Στο πλαίσιο αυτό με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. προμηθεύεται 21 λεωφορεία χωρητικότητας τουλάχιστον 20 θέσεων το καθένα, συνολικής αξίας 2.035.530 ευρώ. Πρόκειται για λεωφορεία τα οποία δεν φέρουν κάγκελα στα τζάμια, όπως οι σημερινές κλούβες των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ.


Σχόλιο ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ: Δεν είναι άσχημη η ιδέα, άλλωστε το εν λόγο μέτρο έχει πολύ καλά αποτελέσματα στην Βρετανία όλα αυτά τα χρόνια, οι κλούβες και τα βαν άμεσης επέμβασης είναι πραγματικά άμεσης επέμβασης και όχι αστεία, θετικό το μέτρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.