Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Η ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη χειροτονήθηκε σε Μοναχή Φεβρωνία.



Η Ναταλία Λιονάκη, το όμορφο και ταλαντούχο εκείνο κορίτσι που πρωταγωνίστησε στην ελληνική τηλεόραση στις αρχές του 2000, κατάφερε να πραγματοποιήσει την υπόσχεση που έδωσε στον εαυτό της και να ακολουθήσει και επίσημα το δρόμο του Χριστού.

Αμίλητη και ταπεινή, μάζεψε τα μακριά μαλλιά της κότσο, έβαλε το ζωστικό και το πολυσταύρι και εκάρη μοναχή με το όνομα Φεβρωνία, στον Ιερό Ναό του Αγίου Μάρκου στην Κένυα.

Η διαδικασία της μοναχικής «κουράς» έγινε από τον κρητικής καταγωγής Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο Β΄και τον πρωτοσύγκελο Aθανάσιο στο Κισούμου της δυτικής Κένυας, τον Αύγουστο που μας πέρασε.

Η Ναταλία Λιονάκη γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα και είναι απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου. Παράλληλα με τις θεατρικές σπουδές της στο Εθνικό Θέατρο, πήρε πτυχίο Φιλολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στην καθημερινή σειρά του MEGA 'Φιλοδοξίες' το 2002. Θεατρικά συνεργάστηκε με τον Σταμάτη Φασουλή στην παράσταση 'Το Τρέντυ θα σφυρίξει τρεις φορές' την περίοδο 2006-2007.

Στις 21 Ιανουαρίου 2008 βγήκε στις αίθουσες η ταινία του Θανάση Αντωνίου 'Deep End' στην οποία και πρωταγωνιστεί. Συμμετείχε και σε άλλα δημοφιλή σίριαλ, όπως τα «40 κύματα», «Η ώρα η καλή», «Ζωή ξανά» και «Βέρα στο δεξί»



Σχόλιο ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ:

ΑΞΙΑ ΑΞΙΑ ΑΞΙΑ

Τις επιλογές των ανθρώπων να μάθουμε να τις σεβόμαστε, ο κάθε άνθρωπος επιλέγει το πως θα σώσει την ψυχή του. Και η επιλογή της πρέπει να είναι σεβαστή απ΄όλους. Δεν επιτρέπεται η τηλεόραση να ορίζει τις ψυχές των άλλων.

Είναι πολύ σημαντικό να βρεις την ηρεμία της ψυχής σου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.