Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Με τον χαιρετισμό της Μουσουλμανικής αδελφότητας απάντησε ο Ερντογάν στην Κομοτηνή.


Ο Ερντογάν γνωστός για την χωρίς όριο προκλητικότητα του, έδωσε για άλλη μια φορά ρεσιτάλ αυτή την φορά στην Κομοτηνή. Χαιρέτισε ξανά με υψωμένα τα 4 δάκτυλα, ένα χαιρετισμό που ονομάζεται ράμπια(πλατεία Ραμπιάτουλ Αντεβιγέ της Αιγύπτου) και σημαίνει τέσσερα. Ο χαιρετισμός αυτός υιοθετήθηκε από τους οπαδούς του Μοχάμεντ Μόρσι το 2013 στο Κάιρο της Αιγύπτου, και ποιο συγκεκριμένα από τους οπαδούς της Μουσουλμανικής αδελφότητας που ανετράπει από τον Πρόεδρο Αλ Σίσι.
Η χειρονομία εκφράζει την αλληλεγγύη στους «χιλιάδες τραυματίες, που σκοτώθηκαν και έχουν καεί από τον αιγυπτιακό στρατό», κατά τη διάρκεια της Στρατιωτικής ανατροπής του Μ.Μόρσι.

Ο Ερντογάν γνωστός για την πονηριά του αλλά και για το πόσο προκλητικός μπορεί να γίνει, ανοίγει ουσιαστικά το παράθυρο στους ακραίους της Θράκης ώστε να φανατίσουν ακόμα περισσότερο τους αφελείς προβοκάτορες του Προξενείου ώστε η περιοχή να αρχίσει να μυρίζει μπαρούτι. Άλλωστε είναι γνωστή η ενόχληση της Τουρκίας για την προσέγγιση της χώρας μας με την Αίγυπτο αλλά και το Ισραήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.