Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Ο Ελληνικός λαός έπραξε το αυτονόητο... υπερασπίστηκε την αλήθεια, η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Αν έβγαινε στους δρόμους και για τα μνημόνια, για την ανεργία, για την φτώχια, η Ελλάδα θα ήταν πολύ καλύτερη. Σε βίντεο η ιστορική ομιλία του Μ.Θεοδωράκη.









Ο λαός σήμερα έπραξε το αυτονόητο, έπραξε ως ΈΛΛΗΝΑΣ, ως ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, δεν έκανε όμως το ίδιο στα χρόνια του μνημονίου, γιατί όλα αυτά που ζούμε σήμερα οφείλονται στην ανυπαρξία του Έλληνα όλα αυτά τα χρόνια. Για να λέμε αλήθειες και να μην χαιδεύονται αυτάκια..

Ο Ελληνικός λαός έπρεπε να βγει στους δρόμους, το χρειαζόταν, το είχε μεγάλη ανάγκη και δικαιώθηκε για την επιλογή του.

Όσο δε για την αστεία και προβοκατόρικη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για 140.000 συγκεντρωμένους, απέδειξε για άλλη μια φορά την αναξιοπιστία της και την ανεύθυνη στάση στις ιστορικές στιγμές που ζει η χώρα. Από το φιάσκο της Θεσσαλονίκης, στο φιάσκο των Αθηνών... 140.000 είδαν τα σαίνια της ΓΑΔΑ.... πρέπει να μάθουν να τιμούν τα παντελόνια και τα γαλόνια τους, κάποιοι Αξιωματικοί.

Σήμερα στο Σύνταγμα οι πολίτες που προσήλθαν στην μεγαλειώδη συγκέντρωση ήταν το λιγότερο 500 χιλιάδες με 1 εκατομμύριο.. και η ανόητη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. μόνο θυμηδία προκαλεί.

Ο Έλληνας όμως καλό θα είναι να ξυπνήσει, γιατί ούτε για την ανεργία βγήκε στους δρόμους, ούτε για την φτωχοποίηση της χώρας, ούτε για την απεμπόλιση της Εθνικής κυριαρχίας μέσω των μνημονίων... και το σημερινό δεν τον ξελάσπωσε από την προκλητική του αδιαφορία όλα αυτά τα χρόνια των μνημονίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.