Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Προκαλεί ο Ρ.Τ. Ερντογάν: Χαιρετισμούς στα καταπιεσμένα αδέρφια μας σε Ξάνθη, Κομοτηνή…

Σε νέα πρόκληση προχώρησε ο Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας για τα «πνευματικά σύνορα» της Τουρκίας και τους «αδερφούς» που καταπιέζονται από άλλες χώρες. Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στην Σακάρια.

Απευθυνόμενος σε μέλη του ΑΚΡ στην Σακάρια (επαρχία Σαγγάριου), ο Ταγίπ Ερντογάν είπε:


«Από αυτό το θαυμάσιο μέρος θα ήθελα να συγχαρώ προσωπικά τα αδέρφια μου στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, το Κόσσοβο, την Αλβανία, την Μακεδονία, τη Σερβία, την Δυτική Θράκη, τη Κριμαία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

Στέλνουμε τους χαιρετισμούς μας σε όλα τα θύματα και τους καταπιεσμένους αδερφούς μας στο Σαράγεβο, στα Σκόπια, στην Ξάνθη, στην Κομοτηνή, στο Κάρτζαλι και στο Μόσταρ.

Μοιραζόμαστε την εγκαρδιότητά μας με αυτούς τους αδερφούς των οποίων οι ψυχές και τα μάτια στρέφονται στην Τουρκία, γι’ αυτούς που προσεύχονται για την επιτυχία της Τουρκίας.

Κάθε φορά το λέω: αυτές οι πόλεις βρίσκονται μέσα στα σύνορα άλλων κρατών, αλλά αποτελούν μέρος των πνευματικών μας συνόρων. Η μισή καρδιά μας είναι στην Κωνσταντινούπολη, στο Ντιγιάρμπακίρ, στην Τραπεζούντα, στην Αττάλεια, στην Σμύρνη και η άλλη μισή είναι στο Χαλέπι, στο Κιρκούκ, στην Ιερουσαλήμ, στο Σαντζάκ και στη Μπουχάρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.