Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Συγκαλεί το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ η Ρωσία. Σκληρή γλώσσα από τον Πούτιν.


Η επίθεση αυτή θα μπορούσε να επιδεινώσει την ανθρωπιστική καταστροφή στη Συρία. Η επίθεση θα μπορούσε να επιφέρει πόνο για τους άμαχους και όσους μάχονται κατά της τρομοκρατίας, και να προκαλέσει νέο κύμα προσφύγων. Οι Σύμμαχοι των ΗΠΑ έδρασαν παραβιάζοντας τον καταστατικό χάρτη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και τους διεθνείς κανόνες.

Η επίθεση θα μπορούσε να έχει καταστροφική επίδραση στις διεθνείς σχέσεις της Ρωσίας.

Δεν υπάρχουν αποδείξεις για χρήση χημικών όπλων στη Δαμασκό και στα προάστια της Ντούμα που οδήγησαν στον βομβαρδισμό του Σαββάτο.

Οι Ρώσοι ειδικοί δεν έχουν βρει αποδείξεις για χημική επίθεση. Οι σύμμαχοι των ΗΠΑ έκαναν την επίθεσή τους χωρίς να περιμένουν τα αποτελέσματα των ερευνών".

"Η Ρωσία συγκαλεί συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για να εξετάσει τις επιθετικές ενέργειες των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους", αναφέρει σε ανακοινωσή του το Κρεμλίνο.

"Η Ρωσία καταγγέλλει με τη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα την επίθεση στη Συρία, όπου ρώσοι στρατιωτικοί βοηθούν τη νόμιμη κυβέρνηση να αγωνισθεί κατά της τρομοκρατίας", προστίθεται στην ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.