Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Αν πιεστεί, θα εκτελέσει το σχέδιο "αποσταθεροποίηση της Θράκης"...

Είναι γνωστό ότι αν πιεστούν οι Τούρκοι, το καλό τους χαρτί το παίζουν πάντα στο Αιγαίο, όμως επειδή αυτή τη φορά οι Ισλαμιστές θέλουν να κρατήσουν τα ηνία πάση θυσία και να μην επιτρέψουν στου Κεμαλιστές να σηκώσουν κεφάλι, το ενδεχόμενο να μην παίξουν το τελευταίο τους χαρτί στο Αιγαίο είναι πολύ πιθανό! Αυτή τη φορά το πρόβλημα εντοπίζεται στο Έβρο.. εκεί θα παίξει το τελευταίο του χαρτί ο Ερντογάν ή αυτοί που θα θέλουν να ρίξουν τον Ερντογάν.

Το πόσο βαθιά θα διαχυθεί η κρίση στη Τουρκία, κανείς ακόμη δεν μπορεί να το γνωρίζει, πάντως τα πρώτα σημάδια αποδόμησης του Ερντογάν είναι ήδη ορατά, ο Ερντογάν χάνει το λαϊκό έρεισμα.. και πλέον όλο το παιχνίδι είναι στα χέρια της Αντιπολίτευσης και του Στρατού... θέλουν να ξεμπερδεύουν με τον Ερντογάν; αν ναι τότε αυτή η στιγμή είναι ποιο κατάλληλη για να υλοποιήσουν τα σχέδια τους.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν στη Θράκη... όσο στη Τουρκία έχουμε αναταραχή, τόσο στη Θράκη ελοχεύει ο κίνδυνος της προβοκάτσιας... θυμάστε τι έγραψα πριν δύο ημέρες για το τυχαίο πολιτικό ατύχημα!! Βάλτε τα μαζί και θα καταλάβατε το εκρηκτικό μείγμα... που μπορεί να υπάρξει.

Στρατός και αντιπολίτευση.. είναι οι ρυθμιστές της επόμενης μέρας στη Τουρκία!

Τα μάτια όλων μας... στη ΘΡΑΚΗ, για όσο διαρκεί η αναταραχή στη Τουρκία!


ΥΓ. Σήμερα μπήκαν ΔΥΟ τουρκικά πολεμικά και έκοβαν βόλτες στο Αιγαίο... τυχαίο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.