Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Αποκαλύπτουμε τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ εταιρίες που συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το χάρτη της Google, που δείχνει τα ΣΚΟΠΙΑ, ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι, δεν έχω κάτι προσωπικό με τις εταιρίες που έχουν στο επίσημο site τους, το χάρτη της Google που δείχνει τα ΣΚΟΠΙΑ να αναγράφονται ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!  ή άλλα παράγωγα που δείχνουν τα ΣΚΟΠΙΑ ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, όπως χάρτες-σημαίες-μεταφραστικά εργαλεία.
Εγώ πολύ απλά θα σας παρουσιάσω τις εταιρίες αυτές.. και τα σχόλια δικά σας.

Το γιατί χρησιμοποιούν χάρτες που δείχνουν τα ΣΚΟΠΙΑ ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.. ρωτήστε τους!

Το γιατί δεν δέχονται τα ψηφίσματα της διεθνούς κοινότητας.. και πάλι ρωτήστε τους!

Για το αν στα προϊόντα που εξάγουν αναγράφουν τα ΣΚΟΠΙΑ-ΦΥΡΟΜ, ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.. και πάλι ρωτήστε τους...

Για να δούμε και τι θα πουν... γιατί μέχρι στιγμής φαίνεται να κάνουν ότι θέλουν και λογαριασμό να μη δίνουν σε κανένα.. ούτε καν να διατηρήσουν τις επιφυλάξεις τους με μια υποσημείωση κάτω από το σχετικό χάρτη ή τα διάφορα εργαλεία μετάφρασης που χρησιμοποιούν.

























http://www.viotros.gr/page/defaultd4c0.html?id=45&la=1


Στη συνέχει θα δείτε μια εταιρία που κάνει αίσθηση...

Είναι μια εταιρία αρτοσκευασμάτων(http://www.hanoglou.gr) που έχει έδρα στη Πτολεμαΐδα.. και προσφέρει το Παραδοσιακό Αυθεντικό Μακεδονικό Κριτσίνι! Αίσθηση όμως προκαλεί η δυνατότητα που σου δίνει η σελίδα να τη μεταφράσεις!

Πάνω δεξιά θα δείτε τις σημαιούλες των χωρών που μπορείς να μεταφράσεις το site και ακριβώς από κάτω έχει λίστα χωρών που μπορείς να επιλέξεις για μετάφραση. Εντύπωση όμως προκαλεί η επιλογή συγκεκριμένων σημαιών για γρήγορη μετάφραση, ανάμεσα στα 9 σημαιάκια είναι και αυτό των ΣΚΟΠΙΩΝ.

Κινώντας όμως το κέρσορα του ποντικιού πάνω από τη σημαία των ΣΚΟΠΙΩΝ θα δούμε ότι την αναγράφει ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Και το ερώτημα που γεννάται είναι προφανές.. ποιανού είναι το κριτσίνι τελικά; Δικό μας ή της Μακεδονίας που γράφει στο σημαιάκι;

Δείτε και αναρωτηθείτε..






















Και κάτι προς τους κυβερνώντες...
Τουλάχιστον αφού το παραδίδουμε το όνομα που το παραδίδουμε, δεν το βγάζουμε στη γύρα να το παζαρέψουμε, τουλάχιστον κάτι θα βάλετε στη τσέπη εσείς οι πολιτικοί! Ξέρετε εσείς... από μίζες.
Τι λέτε; Τώρα που μας πιέζει και η Τρόικα... ε τι λέτε; Ικανούς σας έχω για τα πάντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.