Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Κατέρρευσε με ΦΙΑΣΚΟ για την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το ΒΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΠΑΣΟΚ, η σκευωρία για την δήθεν παράνομη πώληση οπλισμού στην ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ. ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΚΟΜΙΣΤΕΣ ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΟΠΛΩΝ με ΛΑΜΟΓΙΑ μέσα στην Βουλή στήνουν σκηνικό ανωμαλίας!

Επίσημος εκπρόσωπος των Σαουδαράβων ο Παπαδόπουλος... κολλητιλίκια με την οικογένεια Μητσοτάκη από το 1991 και η Φώφη της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΣΟΚΑΡΑΣ είχε συνάψει συμφωνίες για οπλισμό με τον Παπαδόπουλο, επί κυβερνήσεως Σαμαρά!!! Και η Αξιωματική αντιπολίτευση έστησε την ιστοριούλα αυτή επειδή δήθεν τάχα μου κάποιος Τζον Σφακιανάκης ενημέρωσε τον Πρέσβη στο Ριάντ ότι η Σαουδάραβες θέλουν να διαπραγματευτούν ξανά την πώληση των όπλων, κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν!

Είναι προφανές ότι η ιστορία στήθηκε όχι για να πληγεί η  κυβέρνηση αλλά η χώρα γενικότερα! Είναι επίσης προφανές ότι το ΒΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΠΑΣΟΚ και μαζί του και η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ εξυπηρετούν αγνώστου προελεύσεως συμφέροντα. Αδιαφορώντας για το μέλλον του τόπου και το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι πως θα γαντζωθούν στην εξουσία!

Όλη η αλήθεια στους παρακάτω συνδέσμους..

Σύνδεσμος 1ος

Σύνδεσμος 2ος

Σύνδεσμς 3ος

ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ και δείχνει με τον χειρότερο τρόπο το εναγκαλισμό δυο ιστορικών για την χώρα κομμάτων(ΝΔ-ΠΑΣΟΚ)με τον βρόμικο υπόκοσμο των κομιστών και των λαμογιών του εκδοτικού κόσμου.

Και στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει θέμα στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ ή των ΑΝΕΛ αλλά υπάρχει θέμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Η χώρα δέχτηκε ΕΠΙΘΕΣΗ εκ των έσω... και αυτό πρέπει να προβληματίσει ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.