Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Εορτασμός της Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων στην Μαλούντα. ΥΠ.ΑΜ Χ.Φωκαϊδης,τιμούμε τους ήρωες και εκφράζουμε τη μεγάλη μας ευγνωμοσύνη προς την ΕΛΔΥΚ.

Ο Υπουργός Άμυνας Κύπρου κ. Χριστόφορος Φωκαϊδης, παρευρέθηκε σήμερα στον εορτασμό της ημέρας των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο Αντιιστράτηγου Σωτηρίου Σταυριάνακου της ΕΛΔΥΚ, στη Μαλούντα.

Μετά το πέρας της τελετής ο Υπουργός Άμυνας απευθυνόμενος στα στελέχη της ΕΛΔΥΚανέφερε ότι «τιμούμε τους ήρωες και εκφράζουμε τη μεγάλη μας ευγνωμοσύνη προς την Ελληνική Δύναμη Κύπρου, όλο το προσωπικό, Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Οπλίτες και μέσω αυτών την Ελληνική Κυβέρνηση και τον Ελληνικό λαό για την αμέριστη, ανιδιοτελή, διαχρονική στήριξη προς την Κυπριακή Δημοκρατία και στον αγώνα που διεξάγουμε για την απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου σε συνθήκες ελευθερίας και ασφάλειας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.