Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Με έγγραφα της Τουρκικής ΜΙΤ προσπαθεί η Αξιωματική αντιπολίτευση(Η ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ) να υπονομεύσει την χώρα!

Με τον κλασικό πόλεμο λάσπης για άλλη μια φορά η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ πτέρυγα της ΝΔ προσπάθησε να υποδαυλίσει την συνοχή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Για άλλη μια φορά οι λακέδες της ΝΔ προσπάθησαν να πλήξουν με ανεπανόρθωτη βλάβη το κύρος της ΕΛΛΑΔΑΣ. Γιατί τα ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ στοιχεία που έχουν παρεισφρήσει στην ΝΔ, εκτός του ότι παίζουν τα δικά τους παιχνίδια, παίζουν πλέον και με τον εχθρό. ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΙΤ πλέον οι γνωστοί λακέδες της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ βάζουν φωτιά στο Ελληνικό πολιτικό σκηνικό με ΑΓΝΩΣΤΟ το ΚΕΡΔΟΣ που θα αποκομίσουν όταν η σκόνη πέσει και ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!

Τροφή για σκέψη λοιπόν... και άλλη φορά τους ΛΑΚΕΔΕΣ και τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ... να σκεφτείτε 10 φορές αν πρέπει να τους ξαναψηφίσετε! Αφήστε βέβαια διότι τα ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ που έχουν ήδη διαπράξει φτάνουν και στον βαθμό της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και πρέπει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ να ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΧΘΕΣ!

Πράκτορας των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών διέρρευσε τα απόρρητα έγγραφα για την Σαουδική Αραβία!

Ο πρώην πρόεδρος της εταιρείας «Αιολικό Πάρκο Ρόδου» φέρεται να καταζητείται και ως πράκτορας της MIT!!

Και πως λειτουργεί το κράτος, τροφή για σκέψη για το ποιος και πως διέρρευσε τα έγγραφα!

Το “φάουλ” του Λοβέρδου, “βαθιά λαρύγγια” και οι αβάσιμοι φόβοι του Νίκου Κοτζιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.